SOLIDWORKS Flow Simulation

Undgå at dit design falder til jorden i den virkelige verden med SOLIDWORKS Flow Simulation. Simuler let væskestrøm, varmeoverførsel og vandkraft og undgå spildte arbejdstimer i din produktudviklingsfase.

Opnå flotte resultater med flow simulering

SOLIDWORKS Flow Simulation er en intuitiv CFD-løsning (Computational Fluid Dynamics), der gør det muligt at simulere væske- og gasstrømme. Dette er med til at sikre at dit design virker i den virkelige verden. Optimér din produktinnovation samt kvaliteten i dine design, med dette brugervenlige værktøj.


SOLIDWORKS Flow Simulation er perfekt til ingeniøren, der har brug for en flowanalyse, men som ikke er ekspert i væskesimulering. Flow Simulation tilbyder en lang række simuleringsmuligheder herunder, let væskestrøm, varmeoverførsel og væskekræfter, som alle 3 er afgørende for dit designs succes

SOLIDWORKS Flow Simulation giver dig mulighed for at bruge din CFD-indsigt til at træffe tekniske beslutninger via en teknisk tilgang. De tilgængelige HVAC- og elektroniske kølemoduler tilbyder specifikke simuleringsværktøjer indenfor væskestrøm til dybdegående analyse

Hvorfor SOLIDWORKS Flow Simulation?

Der er mange grunde til at vælge SOLIDWORKS Flow Simulation. Her er 3 klare fordele:

 • Forudsig og sikre at dit design virker i, og under, de rette fysiske omstændigheder
 • Reducer omkostninger og forsinkelser forårsaget af ringe fysiske prototyper
 • Forbedr produktiviteten og få dine produkter hurtigere på markedet.

Vores Pakker

Flow Simulation

SOLIDWORKS Flow Simulation er et Computational Fluid Dynamics (CFD)-program, som er fuldt integreret med SOLIDWORKS 3D CAD. SOLIDWORKS Flow Simulations intuitive CFD-værktøj gør det muligt at simulere væske- og gasflow med udgangspunkt i virkelige forudsætninger. På den måde kan du sikre at dit design virker ude i den virkelige verden.

HVAC Module

Med SOLIDWORKS HVAC Module muliggøres komfortberegninger for otte parametre, således har du mulighed for at måle termisk komfort. Du kan dermed identificere potentielle problemområder samt spare omkostninger og arbejdstimer. SOLIDWORKS HVAC Module kommer også med detaljerede funktioner til strålesimulering samt en fyldestgørende teknisk database med standardiserede komponenter

Electronic Cooling Module

Arbejder du med elektricitet og elektriske systemer? Så er det Electronics Cooling Module-udgaven du har brug for. Electronics Cooling Module kommer med en masser funktioner, f.eks “two-resistor” til simulering af elektroniske pakker. Derudover kommer den med varmeledninger til modellering af en dominerende køletilgang, printkortgeneratorer og beregning af joule-opvarmning. Med Electronic Cooling Module kommer der også en teknisk database fyldt med komponenter med.

Vil du se den fulde pakke?

SOLIDWORKS Flow Simulation tilbyder to tilføjelsesmoduler, der opfylder din virksomheds behov. Find den perfekte pasform til dig.

Funktioner & Features

Functions and FeaturesFlow SimulationHVAC ModuleElectronics Cooling Module
Ease of Use (embedded in SOLIDWORKS 3D CAD)
Design Data Reuse
Multi-Parameter Optimization
SOLIDWORKS Flow Simulation Capabilities
Material Database
Internal (Impact of flow through product)
External (Impact of flow around product)
2D – 3D
Heat Conduction in Solids
Gravity
Rotation
Free Surface
Symmetric
Gases
Liquids
Steam
Boundary Layer Description
Mixing Flows
Non Newtonian Fluids
Flow Conditions
Thermal Conditions
Wall Conditions
Porous Components
Visualization
Results Customization
Communication & Reporting
Two-phase (Fluid + Particles) Flows
Noise Prediction (Steady State and Transient)
HVAC Conditions
Tracer Study
Comfort Parameters
Electronic Conditions

Lifeline Robotics

3DEXPERIENCE har den funktionalitet vi kan få brug for i fremtiden (...) Systemet er ikke begrænset og det bliver ikke nødvendigt for os at skifte system, da det også kan understøtte en større organisation. Som en mindre virksomhed kan vi håndplukke de funktioner vi har brug for nu og i fremtiden kan vi introducere flere funktioner, når vi får brug for dem"

Ofte stillede spørgsmål

Her er alt relevant information du bør vide, for at kunne træffe den rigtige beslutning vedrørende SOLIDWORKS Flow Simulation på et oplyst grundlag.

Kan jeg prøve SOLIDWORKS Simulation før jeg køber det?

Hvis du overvejer at gå ind i virtuel tests, er vores SOLIDWORKS Simulation-prøvetilbud en god måde at lære om dine muligheder og bestemme dine behov. Få en gratis prøveperiode.

Kan jeg leje SOLIDWORKS Simulation?

Hvis du har brug for SOLIDWORKS Simulation til et kort sigtet projekt, så kunne en lejelicens være den optimale løsning for dig.

Lejelicens er et tilbud om fleksibel implementering af SOLIDWORKS Simulation-licenser,- Lejelicensen kan være nyttig for eksempel for nystartede virksomheder, entreprenører og konsulenter som vil få fuld adgang til fremragende værktøjer med maksimal fleksibilitet til en lav pris. Du har også mulighed for at blande lejelicenser og permanente licenser, hvis du ønsker dette.

Læs mere om hvordan du lejer en SOLIDWORKS Simulation-licens

Jeg har allerede SOLIDWORKS 3D CAD, hvorfor har jeg brug for SOLIDWORKS Simulation?

Du har designet det perfekte produkt i SOLIDWORKS 3D CAD, og dit arbejde er udført, men hvordan sikrer du, at dit design fungerer efter hensigten, når det bruges under de krævende forhold i den virkelige verden?

Med SOLIDWORKS Simulation kan du udføre strukturelle og termiske analyser, beregne væskedynamik, træningssimulering med høj cyklus, plastsprøjtestøbningsanalyser og meget mere. Du kan køre flere iterationer gennem softwaren, så jeres design bliver testet af til den virkelige verden.

Hvor meget CPU og GPU kræver SOLIDWORKS Simulation?

Vi anbefaler, at I har en kombinerer CPU hastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Endelig har Dassault Systèmes en række officielle anbefalinger, for hvilken GPU som er kvalificeret til at bruge sammen med SOLIDWORKS.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, giver det dig en problemfri oplevelse med alle SOLIDWORKS softwareprodukter.

Læs mere om de ting, du skal overveje, når du vælger hardware til SOLIDWORKS.

Skalerbare licensmodeller

Med vores fleksible og skalerbare licensmuligheder kan du vælge at leje eller købe softwaren – alt afhængigt af dit behov.

SOLIDWORKS Term licens
Når du oplever et kortsigtet behov er det en god mulighed at leje en licens. En lejelicens giver dig let adgang til fremragende værktøjer og fuld fleksibilitet til en lav pris.

SOLIDWORKS Perpetual Licensing
Når du har et langsigtet behov for en teknisk dokumentationsløsning, er en fast licens mere omkostningseffektiv.

Download information

 • 6 Fordele ved Product Data Management

  Product Data Management. Dette buzzword har du sikkert hørt, når du oplever udfordringer med effektivt at håndtere dine data. Men hvad handler det egentligt om? Den bedste måde at forklare det på, er hvis du forestiller dig et “pengeskab”, hvor du sikkert opbevarer og administerer dine filer. I pengeskabet arkiverer…

 • The current state of 3D printing

  The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

 • 10 strategies for becoming an effective CAD leader

  Successful engineering organizations have two important things in common: they know how to utilize computer-aided design (CAD) technology, and they are led by capable managers who know how to best leverage available CAD tools.

Vil du teste det?

Det er selvfølgelig muligt at teste før du køber, klik på linket og find ud af hvordan

Få et tilbud

Vi kan hjælpe dig med at øge dine indtægter, reducere dine omkostninger og mindske forretningsrisici. Kontakt vores eksperter nu, for at få et tilbud – helt uforpligtende.

+45 70 22 22 80