SOLIDWORKS Plastics

Med SOLIDWORKS Plastics kan du undgå dyre og tidskrævende fremstillingsprocesser. SOLIDWORKS Plastics gør det muligt, allerede i de tidlige stadier af produktudviklingen, at optimere designs i plastisk og designs af sprøjtestøbeforme. SOLIDWORKS Plastics optimerer derfor ikke bare dine produkter, men også omkostningerne.

Optimer og undgå dyre produktionsomkostninger

SOLIDWORKS Plastics er en CAE-simuleringssoftware (Computer Aided Engineering), som kan forudsige, hvordan smeltet plast flyder under sprøjtestøbningsprocessen.

SOLIDWORKS Plastics simuleringsmetode kan hurtigt vurdere hvorvidt dit design kan lade sig gøre, samtidig med at du designer. Dette betyder at du kan forbedre kvaliteten af den enkelte del, spare penge og får dit produkt hurtigere på markedet.

Som en del af SOLIDWORS Plastics får du også Result Adviser. Result Adviser er et rapporteringsværktøj, som hjælper med at finde fejl og giver praktiske designråd. Desuden hjælper Result Adviser med at diagnosticere på forhånd, så du kan undgå potentielle problemer.

Alt i alt, så optimerer SOLIDWORKS Plastic ikke bare dit design, men også dit teams samarbejde.

Hvorfor SOLIDWORKS Plastics?

Der er mange grunde til at vælge SOLIDWORKS Plastics, her er 4 klare fordele:

 • Optimer sprøjtestøbningsprocessen
 • Spar tid, penge og ressourcer
 • Øg produktiviteten med automatisk genereret rapporter
 • Forudsig og undgå produktionsfejl

Vores pakker

SOLIDWORKS Plastics Standard

SOLIDWORKS Plastics Standard er en brugervenlig, intuitiv simuleringssoftware til dig som arbejder med plastdele. SOLIDWORKS Plastics Standard er desuden fuldt integreret med SOLIDWORKS 3D-CAD.

Med SOLIDWORKS Plastic Standard er det muligt at analysere og modificere designs således at de kan fremstilles, blandt andet ved at optimere facon, pasform og funktion. Med de automatisk genereret HTML-rapporter kan du let kommunikere simuleringsresultater og dele designforslag.

SOLIDWORKS Plastics Professional

SOLIDWORKS Plastics Professional er en overbygning til Standard og fokuserer mere på at optimere formdesign.

Med dets brugervenlige værktøjer kan du hurtigt analysere en lang række faktorer med henblik på at anslå cyklustiden og optimere dit design.
SOLIDWORKS Plastics Professional kommer desuden også mere flere værktøjer, der optimerer dit videre arbejde, når du arbejder med plastdele.

SOLIDWORKS Plastics Premium

SOLIDWORKS Plastics Premium giver dig mulighed for at få den fulde forståelse for værktøjsdesign og støbningsproces.

SOLIDWORKS Plastics Premium har alt Professional, samt avanceret simuleringsfunktionaliteter. Funktionaliter, der giver dig mulighed for at analysere cooling line layouts og forudsige molded part warpage.

Design og analyser form kølelinie layout, optimer dit cooling system og meget mere. Alt dette vil optimere din proces og spare dig tid & penge.

Vil du se den fulde liste over funktioner?

SOLIDWORKS Plastic kommer i tre forskellige pakker, de er alle skalerbare for at imødekomme din virksomheds behov. Find den perfekte løsning til dig.

Funktioner & Egenskaber

Funktioner & Egenskaber SOLIDWORKS Plastics StandardSOLIDWORKS Plastics ProfessionalSOLIDWORKS Plastics Premium
Ease of Use
Materials Database
Meshing
Parallel Computing (Multi-core)
Filling Phase (1st Stage Injection)
Instantaneous Fill Time Plot
Sink Mark Analysis
eDrawings Support
Fill Time
Ease of Fill
Results Adviser
Pressure at End of Fill
Flow Front Temperature
Temperature at End of Fill
Shear Rate
Cooling Time
Weld Lines
Air Traps
Sink Marks
Frozen Layer Fraction at End of Fill
Clamp Force
Cycle Time
Symmetry Analysis
Packing Phase (2nd Stage Injection)
Runner Balancing
Runner Design Wizard
Sprues and Runners
Hot and Cold Runners
Multi-cavity Molds
Family Molds
Mold Inserts
Volumetric Shrinkage
Density at End of Pack
Exports STL, NASTRAN
Export with Mechanical Properties ABAQUS®, ANSYS, DigiMat®
Cooling Lines
Baffles and Bubblers
Conformal Cooling Channels
Runner Domain Category
Sink Mark Profiles
Mold Temperature at Cooling End
Displacement Due to Residual Stress

Revolve NTNU

Efter mange måneders arbejde kunne teamet bag Revolve NTNU endelig præsentere det, som alt deres hårde arbejde havde resulteret i: Aurora. Endelig var de færdige med deres design, og det var tydeligt for alle i lokalet, at eleverne virkelig havde gjort mere end deres bedste for at fuldføre deres opgave. …

Ofte stillede spørgsmål

Her er al relevant information du har brug for at vide, så du kan træffe en beslutning vedrørende SOLIDWORKS Plastic på et oplyst grundlag

Er CATIA kompatibel med andre typer CAD-software?

Ja. CATIA er kompatibel med andet software via mulighederne for import/eksport af filer.

Hvad er systemkravene for at kunne bruge CATIA?

Systemkravene for at bruge CATIA kan variere afhængigt af versionen og den ønskede funktionalitet. Vi anbefaler, at du tjekker de specifikke krav til din version og din anvendelse her.

I hvilke industrier bruges CATIA typisk?

De brancher, der almindeligvis bruger CATIA, omfatter luft- og rumfart, bilindustrien, industrielt udstyr og forbrugsvarer.

Hvad bruges CATIA-software til?

CATIA-software bruges til computer-aided-design, konstruktion og fremstilling (CAD/CAM/CAE).

Hvilke kurser stilles til rådighed om CATIA?

I PLM Group tilbyder vi både grundlæggende og avancerede kurser i CATIA. Vi har i øjeblikket en tre-dages uddannelse i komponentmontering og tegning og en to-dages uddannelse i overflademodellering.

Kan jeg køre min strukturanalyse på parallelle CPU’er med Abaqus?

Ja, det kan du. Du skal bruge tokens for at køre Abaqus på parallelle CPU’er. Kontakt os, så forklarer vi dette i nærmere detaljer.

Kan jeg teste Abaqus, før jeg investerer?

Det afhænger af dine behov og din anvendelse. Du kan kontakte os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dette.

Kan SIMULIA Abaqus integreres med SOLIDWORKS?

Ja. Abaqus har en associativ interface til import af SOLIDWORKS-modeller. Du kan nemt opdatere din simulering med alle ændringer i din SOLIDWORKS-model, hvilket muliggør hurtig iteration.

Hvad nu hvis jeg ikke kan lave mine simuleringer i skyen af sikkerhedsmæssige årsager eller lignende?

Simulia på 3DEXPERIENCE-platformen er i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder og det er allerhøjeste prioritet for os at sikre dette. Se her for yderligere oplysninger. Derudover findes der også selvstændige løsninger, f.eks. Abaqus til strukturelle simuleringer.

Jeg forstår ikke forskellen mellem SIMULIA og Abaqus. Er det det samme produkt?

SIMULIA er brandet for en bred vifte af simuleringsprodukter (inden for alle fysiske områder, f.eks. strukturelle, væskedynamiske, elektromagnetiske osv.) Abaqus er SIMULIA’s verdenskendte produkt inden for strukturanalyse.

Hvad er forskellen mellem implicitte og eksplicitte løsninger?

Der er tale om to forskellige metoder til løsning af FEA-problemer. Den implicitte løsningsteknologi i Abaqus/Standard er ideel til løsning af statiske og dynamiske hændelser ved lave hastigheder, f.eks. tætningstryk i en pakningsfuge eller sprækkespredning i en komposit-flyskrog. Den eksplicitte løsningsteknologi, der anvendes i Abaqus/Explicit, er velegnet til dynamiske hændelser med høj hastighed, f.eks. drop testing af forbrugerelektronik, bilstyrt og ballistisk påvirkning.

Kan jeg leje SIMULIA på 3DEXPERIENCE?

Simulia kan lejes gennem en term-licens.

Kan jeg teste SIMULIA på 3DEXPERIENCE, før jeg investerer?

Det kommer an på dit behov og anvendelse. Ræk ud til os så hjælper vi dig i mål med dette spørgsmål.

Kan jeg bruge SIMULIA på 3DEXPERIENCE til at simulere direkte på mine Solidworks-modeller?

Ja! Der er flere måder. Solidworks kan forbindes direkte med Simulia på 3DEXPERIENCE-platformen, og forbindelsen mellem din 3D-model og dine simuleringsresultater opretholdes. Dette sparer en masse tid, fordi der ikke er behov for eksport eller manuelle konverteringer, når du bevæger dig mellem de to softwares.

Kører Simulia på 3DEXPERIENCE på GPU eller CPU?

Visse Simulia-software kan køre på GPU’er, men Simulia på 3DEXPERIENCE-platformen kører enten på dine lokale CPU’er eller på cloud.

Er SIMULIA på 3DEXPERIENCE-platformen nem at bruge?

Softwaren har en brugervenlig grænseflade, og der findes forskellige hjælpeværktøjer, som kan vejlede dig og hjælpe dig i gang. Vi tilbyder ligeledes en grunding onboarding.

Hvad er SIMULIA?

Simulia er navnet på en kat, der blev simuleret i simuleringsprogrammet SIMULIA

Hvilket niveau af SIMULIA på 3DEXPERIENCE er det rigtige for min virksomheds behov?

Se venligst den tekniske beskrivelse eller kontakt os, og vi vil vejlede dig baseret på dine behov.

Hvorfor skal jeg vælge SIMULIA på 3DEXPERIENCE-platformen frem for SOLIDWORKS Simulation?

Solidworks Simulation er en meget kompetent løsning til struktur- og væskesimulationer, og Simulia bringer den op på et højere niveau. Simulia håndterer komplekse ikke-lineære og dynamiske problemer og kommer med alle fordelene ved 3DEXPERIENCE-platformen.

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Desværre ikke, og dog. En SOLIDWORKS Licens er ikke gratis, og kommer i 3 forskellige udgaver, Standard, Professional og Premium. Ønsker du at høre priserne eller blive klogere på hvilken udgave der ville passe bedst til dig og din virksomhed, så skal du være velkommen til at kontakte os

Der er dog mulighed for at få en gratis SOLIDWORKS Licens, hvis du er studerende og din uddannelsesinstitution har en aftale med Dassault Systémes. Dassault Systèmes tilbyder nemlig softwaren til studerende under uddannelse. Hvis din uddannelsesinstitution allerede har SOLIDWORKS Education, har du allerede adgang studerende, kontakt blot din underviser eller relevante instans og vedkommende vil dig en licenskode. Hvis du er forsker og opfylder visse krav, kan du sikre dig favorable rabatter.

Derudover er det muligt for Start-ups der opfylder visse krav kan det første år, få gratis adgang til SOLIDWORKS for Start-ups.

SOLIDWORKS tilbyder desuden også netværkslicenser til inkubatorer, som hjælper nystartede virksomheder. På den måde får de de bedste værktøjer at arbejde med fra begyndelsen af deres rejse.

Endelig, hvis du er interesseret i at købe adgang til SOLIDWORKS, men ønsker at teste først, så er det muligt igennem vores gratis prøveversioner.

Kontakt os for at høre mere om hvilken løsning, der passer bedst til dig..

Kan jeg leje SOLIDWORKS?

Det korte svar, Ja, det kan du. Hvis du har et kortere projekt og har brug for SOLIDWORKS, så kan det være at en lejelicens er det optimale for dig.

Vores lejelicens er en optimal løsning for dig der har et kortsigtet projekt, arbejder som konsulent, er en nystartet virksomhed eller er en entreprenør – Der kan være mange grunde. Uanset hvad, så tilbyder lejelicens en stor fleksibilitet til en lav pris.

Det er muligt at have både købelicenser og lejelicenser på samme tid, hvis du ønsker dette.

Læs mere om mulighederne for leje af SOLIDWORKS.

Hvordan lærer jeg at bruge SOLIDWORKS?

Selvom SOLIDWORKS er en af de mest intuitive CAD-løsninger på markedet, så kan det være et overvældende at lære fra bunden og samtidig lære at udnytte SOLIDWORKS fulde potentiale.

Hos PLM Group tilbyder vi en lang række kurser i SOLIDWORKS. Vi har alt lige fra begynderkurser til nichekurser. Der er derfor rig mulighed for at dig og/eller din virksomhed kan komme ordentlig fra land når du/i køber SOLIDWORKS..

Du kan desuden også købe en kursusaftale, på den måde er du altid sikret dig et fast antal pladser på vores planlagte kurser. Derudover kan du også med en Service Level Agreement kan du også få ubegrænset adgang til vores support bestående vores certificerede lokale SOLIDWORKS-eksperter.

Du finder vores kursuskalender her, derudover kan du finde en lang række tips & tricks og webinars på vores YouTube-kanal

Hvilke hardwarekrav er der for at kunne bruge SOLIDWORKS?

Vi anbefaler, at du kombinerer en CPU-clockhastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har en række officielle anbefalinger, for hvilke GPU’er der er kvalificeret til at bruge med SOLIDWORKS. Du kan finde de mere specifikke specifikationer her.

Du kan læse mere i vores ebog hardware for SOLIDWORKS om hvad for noget hardware du skal gå efter.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, vil det give dig en problemfri oplevelse med SOLIDWORKS.

Hvilken SOLIDWORKS-løsning er den rigtige for mig?

Alle virksomheder er unikke og står over for forskellige udfordringer, når de forsøger at finde det perfekte designværktøj.
I takt med at kundebehov og forventninger forandrer sig, tilbyder Dassault Systèmes SOLIDWORKS mere varierede, cloud-fokuserede produktudviklingsløsninger.

Få den fulde oversigt over SOLIDWORKS Designværktøjer her – Download vores whitepaper

Hvor kan jeg købe SOLIDWORKS?

Du kan kun købe SOLIDWORKS gennem en certificeret forhandler som PLM Group. SOLIDWORKS softwaren tilbyder en bred pakke af løsninger til alle dine designbehov, og det kan være svært at finde ud af, lige netop hvilke værktøjer du har brug for. Vores eksperter kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dine behov – kontakt os her.

Kan jeg prøve SOLIDWORKS Simulation før jeg køber det?

Hvis du overvejer at gå ind i virtuel tests, er vores SOLIDWORKS Simulation-prøvetilbud en god måde at lære om dine muligheder og bestemme dine behov. Få en gratis prøveperiode.

Kan jeg leje SOLIDWORKS Simulation?

Hvis du har brug for SOLIDWORKS Simulation til et kort sigtet projekt, så kunne en lejelicens være den optimale løsning for dig.

Lejelicens er et tilbud om fleksibel implementering af SOLIDWORKS Simulation-licenser,- Lejelicensen kan være nyttig for eksempel for nystartede virksomheder, entreprenører og konsulenter som vil få fuld adgang til fremragende værktøjer med maksimal fleksibilitet til en lav pris. Du har også mulighed for at blande lejelicenser og permanente licenser, hvis du ønsker dette.

Læs mere om hvordan du lejer en SOLIDWORKS Simulation-licens

Jeg har allerede SOLIDWORKS 3D CAD, hvorfor har jeg brug for SOLIDWORKS Simulation?

Du har designet det perfekte produkt i SOLIDWORKS 3D CAD, og dit arbejde er udført, men hvordan sikrer du, at dit design fungerer efter hensigten, når det bruges under de krævende forhold i den virkelige verden?

Med SOLIDWORKS Simulation kan du udføre strukturelle og termiske analyser, beregne væskedynamik, træningssimulering med høj cyklus, plastsprøjtestøbningsanalyser og meget mere. Du kan køre flere iterationer gennem softwaren, så jeres design bliver testet af til den virkelige verden.

Hvor meget CPU og GPU kræver SOLIDWORKS Simulation?

Vi anbefaler, at I har en kombinerer CPU hastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Endelig har Dassault Systèmes en række officielle anbefalinger, for hvilken GPU som er kvalificeret til at bruge sammen med SOLIDWORKS.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, giver det dig en problemfri oplevelse med alle SOLIDWORKS softwareprodukter.

Læs mere om de ting, du skal overveje, når du vælger hardware til SOLIDWORKS.

Hvad er fordelene ved 3DEXPERIENCE?

Design, del, administrer og opfind smartere

Saml kompetencer og viden fra udvikling, produktion, marketing og endda dine kunder og produktionspartnere i samme holistiske miljø – Undgå spildte kræfter ved at have alting samlet. Med 3DEXPERIENCE-platformen undgår i silodannelse, ved at udnytte kompetencer fra forskellige faggrupper og samle eksterne data, på den måde du tage din kreativitet til nye højder.


Forkort lanceringstiden

Dine konkurrencefordele afhænger af din virksomheds evne til at innovere regelmæssigt og med høj kadence. Med 3DEXPERIENCE kan du iterere designs helt synkroniseret med dine kollegaer – Derudover kan jeres team teste ydeevne, være opdateret og dele dine designs med produktionen og kunder – hurtigt, nemt og på en samlet platform. 3DEXPERIENCE giver dig rammerne til at forbinde din organisation, styrke samarbejdet, styrke innovationen og styrke din position på et kompetetivt marked.


Differentier

Ved at forbinde mennesker, ideer og data, kan du skabe innovation, som adskiller dig fra dine konkurrenter. Du kan monitorer dit brands effektivitet, dine kunders oplevelse med dit produkt samt øvrige essentielle parametre på en samlet platform. Vi støtter din innovationsproces med teknologi som gør dig i stand til at designe produkter, der lever op til kundens forventninger og differentierer din virksomhed på markedet.


Forøg produktiviteten

Med 3DEXPERIENCE kan du implementere en fuld digitaliseret udviklingsproces, som inkluderer samtlige aspekter af din forretning og værdikæde. Du opnår komplet transparens for alle interessenter, som er involveret i dine projekter. Dette kan sikres, da alle data og projektinformation er centraliseret og opdateres automatisk. Bruger(ne forbindes i ét centralt miljø med ét retvisende realtidsbillede, således kan man nemt se hvor langt man er i processen og ens ressourcer kan blive brugt mest optimalt og effektivt.

Er min data sikret i 3DEXPERIENCE?

Ja. Sikkerhed er centralt i 3DEXPERIENCE, da din forretning afhænger af jeres interlektuelle ejendom. Platformen lever op til de følgende industristandarder:

 • ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
 • NIST 800 series
 • OWASP methodologies
 • CobIT framework

For at lære mere om sikkerhed i 3DEXPERIENCE, kan du læse vores E-bog om emnet her

Hvilke størrelse virksomhed er 3DEXPERIENCE designet til?

3DEXPERIENCE er en skalerbar løsning, der tilbyder fordele til alle virksomheder – uanset størrelsen. Forskellige funktionaliteter kan implementeres, efterhånden som din virksomhed vokser og kompleksiteten stiger. Vores 3DEXPERIENCE -kunde Andreas Lyder fra Lifeline Robotics forklarer:

“3DEXPERIENCE har de muligheder, som vi kan få brug for i fremtiden. Systemet er ikke begrænset, og vi behøver ikke ændre system, da det også understøtter en større organisation. Som en lille organisation kan vi bruge de stykker, vi har brug for nu, men så ved vi også, at når vi udvikler os og bliver større, kan vi bringe den funktionalitet, vi har brug for.”

Kontakt vores lokale eksperter, for at finde den løsning, der passer til din virksomhed.

Er 3DEXPERIENCE tilgængelig på cloud?

3DEXPERIENCE er en cloudbaseret løsning, og denne infrastruktur giver dig fleksibilitet til at forblive forbundet med dit team. Således kan dig og dit team arbejde hvor som helst, når som helst og på enhver enhed baseret på dine brugerrettigheder og så længe jeres hardware er god nok.

Hvordan kommer jeg i gang med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE giver dig alt hvad du har brug for at gøre dine ideer til virkelighed. Alt lige fra design og teknik, fremstilling og produktion, simulering, projektledelse og samarbejde får du med i 3DEXPERIENCE

Den hurtigste og nemmeste måde at begynde at bruge 3DEXPERIENCE-platformen på er vores FastTrack-service. Med vores FastTrack-service får i en grundig gennemang af vores lokale eksperter til alle funktioner og features. For at lære mere kan I få adgang til et omfattende udvalg af gratis undervisningsmateriale på vores supportwebsted, YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Term licens – en skalérbar model

Med vores fleksible og skalérbare licensmuligheder, kan du leje din software på en periode over 3 måneder, 6 måneder eller 1 år – alt afhængigt at dit behov.

SOLIDWORKS lejelicens (Term licensing)
En lejelicens er et godt valg, der giver dig enkel tilgang til fremragende redskaber og fuld fleksibilitet til lave omkostninger.

Med en lejelicens har du tilgang til samme supportniveau som kunder med en købt licens på abonnement. Desuden får du frit adgang til MySolidWorks Professional, certificeringer og SOLIDWORKS Customer Portal.

Som kunde har du mulighed for at kombinere leje- og købte licenser (Perpetual license).

Download E-books

 • 6 steps to digitalize your value chain

  Digital transformation is no longer a new phenomenon — it’s a proven path to innovation. And today’s digital solutions are unlocking new opportunities to meet the rising market demand for smarter, greener products.

 • How to become a leader in sustainability

  This e-Report will guide you through six steps towards a greener future and how you can implement digital technology into sustainable design and manufacturing.

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Vil du teste det?

Klik på linket og find ud af hvordan du tester inden du træffer din beslutning.

Få et tilbud

Hej! Er du klar til at snakke? Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80