SOLIDWORKS Simulation

Simulering er ikke kun til for at sikre dine prudukter virker, det handler om at forstå hvordan de vil fungerer i den virkelige verden. Med SOLIDWORKS Simulering kan du evalurere funktionalitet og ydeevne der giver bedre kvalitet og opruster din product innovation.

Boost din innovation med simulering

“hvad nu hvis?” er det spørgsmål der inspirerer og igangsætter innovation. Med SOLIDWORKS Simulation kan du sætte virtuelle realistiske miljøer op for statisk og linieær simulering, tidbaseret bevægelse og high-cycle fatigue simulering for at teste dit produkt før fremstilling.

SOLIDWORKS Simulation giver prduktingeniører adgang til kraftfulde Finite Element Analysis (FEA) -funktioner, der fremskynder produktinnovation. Test med en bred vifte af parametre som holdbarhed, statisk og dynamisk respons, samlingsnevægelse, varmeoverførsel, væskedynamik og plastsprøjtestøbning.

With SOLIDWORKS Simulation kan du løse komplekse og vigtige tekniske udfordringer tidligt i udviklingsprocessen.

Hvorfor SOLIDWORKS Simulation?

Der er mange grunde til at vælge SOLIDWORKS Simulation. Vi har fremhøvet tre her:

 • Reducer udgifter og materiale spild
 • Udforsk innovative designs med mindre risiko
 • Forkort designprocessen og timee-to-market

Our packages

Simulation Standard

SOLIDWORKS Simulation Standard er et simpelt og intuitivt virtuelt test miljø hvor du kan teste, gentage og validere dine designs fra SOLIDWORKS 3D CAD. Med mulighed for at udføre statisk lineær simulering, tidsbaseret bevægelse og trætheds simulering, får du mulighed til at bestemme de vigtigste fysiske egenskaber ved dine design med stor snilde.

Simulation Professional

Med SOLIDWORKS Simulation Professional får du en indgående viden og forståelse for dit design, og hvordan det vil reagere under forskellige omstændigheder. Få alle svarene på dine spørgsmål, med funktioner til at prøve dine produkters styrke-til-vægt-forhold, frekvens eller stivhed.

Simulation Premium

SOLIDWORKS Simulation Premium er til hårde ingeniørproblemer som avanceret dynamik, ikke -lineær og træthed simulering. Ud over Simulation Standard og Professional giver denne kraftfulde pakke et udvidet udvalg af pålidelige og avancerede værktøjer til ikke -lineære, dynamiske kompositkomponenter og offload -simulering.

Vil du se pakkernes muligheder?

SOLIDWORKS Simulation kommer i tre forskellige pakker der kan opfylde et hvert behov din virksomhed måtte have nu og i fremtiden. Find den perfekte pakke til dit design.

Functions and features

Functions and features SIMULATION StandardSIMULATION ProfessionalSIMULATION Premium
Concurrent Engineering
Finite Element Analysis
Contacts and Connectors
Post Processing
Communication (Reports and results)
Linear Static Simulation for Assembly
Time Based Mechanism Motion Simulation
Design Comparison Studies
Fatigue Simulation
Trend Tracker
Design Optimisation
Advanced Contacts & Connectors
Event-Based Motion Simulation
Frequency Simulation
Buckling or Collapse Simulation
Structural Thermal Simulation
Drop Test Simulation
Pressure Vessel Design Simulation
Submodeling Simulation
2D Simplification
Non Linear Simulation
Dynamic Simulation
Composites Components Simulation

Headline

Add text about customer case here Add text about customer case here Add text about customer case here Add text about customer case here Add text about customer case here Add

Frequently asked questions

To make an informed choice about SOLIDWORKS Simulation, you need all the relevant information. Here are the answers to the questions we are asked most frequently.

Martial arts

What is the best achievement of an Engineer in Japanese martial arts?

Seat belt in Daihatsu…

One of these things is not the other!

One of these things is not the other. A frozen pizza, a bachelor’s degree in engineering, and a doctorate in conceptual mathematics.

The answer?

A frozen pizza and an engineer can both feed a family of 4.

The oldest computer

The oldest computer can be traced back to Adam and Eve. Surprise! It was an Apple. But with extremely limited memory… Just 1 byte. Then everything crashed.

What do you call an innovation in scissors?

Cutting-edge technology

Kan jeg prøve SOLIDWORKS Simulation før jeg køber det?

Hvis du overvejer at gå ind i virtuel tests, er vores SOLIDWORKS Simulation-prøvetilbud en god måde at lære om dine muligheder og bestemme dine behov. Få en gratis prøveperiode.

Kan jeg leje SOLIDWORKS Simulation?

Hvis du har brug for SOLIDWORKS Simulation til et kort sigtet projekt, så kunne en lejelicens være den optimale løsning for dig.

Lejelicens er et tilbud om fleksibel implementering af SOLIDWORKS Simulation-licenser,- Lejelicensen kan være nyttig for eksempel for nystartede virksomheder, entreprenører og konsulenter som vil få fuld adgang til fremragende værktøjer med maksimal fleksibilitet til en lav pris. Du har også mulighed for at blande lejelicenser og permanente licenser, hvis du ønsker dette.

Læs mere om hvordan du lejer en SOLIDWORKS Simulation-licens

Jeg har allerede SOLIDWORKS 3D CAD, hvorfor har jeg brug for SOLIDWORKS Simulation?

Du har designet det perfekte produkt i SOLIDWORKS 3D CAD, og dit arbejde er udført, men hvordan sikrer du, at dit design fungerer efter hensigten, når det bruges under de krævende forhold i den virkelige verden?

Med SOLIDWORKS Simulation kan du udføre strukturelle og termiske analyser, beregne væskedynamik, træningssimulering med høj cyklus, plastsprøjtestøbningsanalyser og meget mere. Du kan køre flere iterationer gennem softwaren, så jeres design bliver testet af til den virkelige verden.

Hvor meget CPU og GPU kræver SOLIDWORKS Simulation?

Vi anbefaler, at I har en kombinerer CPU hastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Endelig har Dassault Systèmes en række officielle anbefalinger, for hvilken GPU som er kvalificeret til at bruge sammen med SOLIDWORKS.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, giver det dig en problemfri oplevelse med alle SOLIDWORKS softwareprodukter.

Læs mere om de ting, du skal overveje, når du vælger hardware til SOLIDWORKS.

Hvad er fordelene ved 3DEXPERIENCE?

Design, del, administrer og opfind smartere

Tilgå din innovation smartere ved at samle kompetencer og viden fra udvikling, produktion, marketing og endda dine kunder og produktionspartnere i samme holistiske miljø. Ved at undgå silodannelse, udnytte kompetencer for forskellige fagrupper og samle eksterne data, kan du tage din kreativitet til nye højder.


Forkort lanceringstiden


Konkurrencen er hård – sådan er det i langt de fleste industrier. Dine konkurrencefordele afhænger af din virksomheds evne til at innovere regelmæssigt og med høj kadence. Med 3DEXPERIENCE kan du iterere designs helt synkroniseret med dine kollegaer, teste ydeevne, holde hele teamet opdateret, samt dele dine designs med produktionen og kunder – hurtigt og nemt. 3DEXPERIENCE giver dig rammerne til at forbinde din organisation, styrke samarbejdet, påskynde innovation og forkorte lanceringstiden.


Differentier


Ved kontinuøst at forbinde mennesker, ideer og data, kan du skabe innovation, som adskiller dig fra dine konkurrenter. Monitorer dit brands effektivitet, dine kunders oplevelse med dit produkt samt øvrige essentielle parametre i et samlet miljø. Vi støtter din innovationsprocess med teknologi som gør dig i stand til at designe produkter der lever op til kundens forventninger og differentierer din virksomhed på markedet.


Forøg produktiviteten


Med 3DEXPERIENCE kan du implementere en fuld digitaliseret udviklingsprocess, som inkluderer samtlige aspekter af din forretning og værdikæde. Du opnår komplet transperens for alle interessenter, som er involveret i dine projekter, da alle data og projektinformation er centraliseret og holdes opdateret. Brugere forbindes i ét centralt miljø med ét retvisende realtidsbillede og produktiviteten øges.

Er min data sikret i 3DEXPERIENCE?

Ja. Sikkerhed er centralt i 3DEXPERIENCE, da din forretning afhænger af jeres interlektuelle ejendom. Platformen lever op til de følgende industristandarder:

 • ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
 • NIST 800 series
 • OWASP methodologies
 • CobIT framework

For at lære mere om sikkerhed i 3DEXPERIENCE, kan du downloade mere information her

Hvilke størrelse virksomhed er 3DEXPERIENCE designet til?

3DEXPERIENCE er en skalerbar løsning, der tilbyder fordele til alle virksomheder – uanset størrelsen. Forskellige funktionaliteter kan implementeres, efterhånden som din virksomhed vokser og kompleksiteten stiger. Vores 3DEXPERIENCE -kunde Andreas Lyder fra Lifeline Robotics forklarer:

“3DEXPERIENCE har de muligheder, som vi kan få brug for i fremtiden. Systemet er ikke begrænset, og vi behøver ikke ændre system, da det også understøtter en større organisation. Som en lille organisation kan vi bruge de stykker, vi har brug for nu, men så ved vi også, at når vi udvikler os og bliver større, kan vi bringe den funktionalitet, vi har brug for.”

Kontakt vores lokale eksperter, for at finde den løsning, der passer til din virksomhed.

Er 3DEXPERIENCE tilgængelig på cloud?

3DEXPERIENCE er en skybaseret løsning, og denne infrastruktur giver dig fleksibilitet til at forblive forbundet med dit team. Således kan dig og dit team arbejde hvor som helst, når som helst og på enhver enhed baseret på dine brugerrettigheder.

Hvordan kommer jeg i gang med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE giver dig alt hvad du har brug for at gøre dine ideer til virkelighed. Alt lige fra design og teknik, fremstilling og produktion, simulering, projektledelse og samarbejde får du med i 3DEXPERIENCE

Den hurtigste og nemmeste måde at begynde at bruge 3DEXPERIENCE-platformen på er vores FastTrack-service. Med vores FastTrack-service får i en grundig gennemang af vores lokale eksperter til alle funktioner og features. For at lære mere kan I få adgang til et omfattende udvalg af gratis undervisningsmateriale på vores supportwebsted, YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Scalable license models

With our flexible and scalable licensing options, you can choose to rent or buy the software – all depending on your need.

SOLIDWORKS Term Licensing
When experiencing a short-term need – renting a license is a good option. It gives you easy access to excellent tools and full flexibility at a low cost.

SOLIDWORKS Perpetual Licensing
When you have a long-term need for a simulation solution, a perpetual license is more cost effective.

Download resources

 • 6 Fordele ved Product Data Management

  Product Data Management. Dette buzzword har du sikkert hørt, når du oplever udfordringer med effektivt at håndtere dine data. Men hvad handler det egentligt om? Den bedste måde at forklare det på, er hvis du forestiller dig et “pengeskab”, hvor du sikkert opbevarer og administerer dine filer. I pengeskabet arkiverer…

 • The current state of 3D printing

  The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

 • 10 strategies for becoming an effective CAD leader

  Successful engineering organizations have two important things in common: they know how to utilize computer-aided design (CAD) technology, and they are led by capable managers who know how to best leverage available CAD tools.

Vil du teste det?

Vil du teste, før du investerer? Kontakt os for at se, hvad vores løsninger kan gøre for dig.

Få et tilbud

Vi kan hjælpe dig med at øge indtægter, reducere omkostninger og mindske forretningsrisici. Kontakt vores eksperter nu, for at få et tilbud.

+45 70 22 22 80