SOLIDWORKS Simulation

Simulering er ikke kun til for at sikre dine produkter virker, det handler om at forstå hvordan de vil fungerer i den virkelige verden. Med SOLIDWORKS Simulation kan du evalurere funktionalitet og ydeevne der giver bedre kvalitet og opruster din produkt innovation.

Boost din innovation med Simulation

“Hvad nu hvis?” er det spørgsmål der oftest igangsætter innovation. Med SOLIDWORKS Simulation kan du opsætte virtuelle realistiske miljøer op for statisk og linieær simulering, tidsbaseret bevægelse og high-cycle fatigue simulering for at teste dit produkt før fremstilling.

SOLIDWORKS Simulation giver prduktingeniører adgang til kraftfulde Finite Element Analysis (FEA)-funktioner, der fremskynder produktinnovation. Med SOLIDWORKS Simulation kan du teste dit produkt i ud fra en lang række parametre som holdbarhed, statisk og dynamisk respons, samlingsbevægelse, varmeoverførsel, væskedynamik og mange mange flere.

Med SOLIDWORKS Simulation kan du løse komplekse og vigtige tekniske udfordringer tidligt i udviklingsprocessen. På den måde kan du spare tid og minimere antallet af fejl.

Hvorfor SOLIDWORKS Simulation?

Der er mange grunde til at vælge SOLIDWORKS Simulation. Vi har fremhævet tre her:

  • Reducer dine udgifter og materialespild
  • Udforsk innovative designs med mindre risiko
  • Forkort designprocessen og time-to-market

Vores pakker

Simulation Standard

SOLIDWORKS Simulation Standard er et simpelt og intuitivt virtuelt testmiljø hvor du kan teste, gentage og validere dine designs fra SOLIDWORKS 3D CAD. Med mulighed for at udføre statisk lineær simulering, tidsbaseret bevægelse og fatigue simulering, får du mulighed for at bestemme de vigtigste fysiske egenskaber ved dit design.

Simulation Professional

Med SOLIDWORKS Simulation Professional får du en indgående viden og forståelse for dit design, samt hvordan det vil reagere under forskellige omstændigheder. Med SOLIDWORKS Simulation Professional får funktionerne til at prøve dine produkters styrke-til-vægt-forhold, frekvens eller stivhed.

Simulation Premium

SOLIDWORKS Simulation Premium er til tunge ingeniørproblemer som avanceret dynamik, ikke-lineær og fatigue-simulering. Ud over Simulation Standard og Professional giver Premium adgang til et udvidet udvalg af pålidelige og avancerede værktøjer til ikke-lineære, dynamiske kompositkomponenter og offload-simulering.

Vil du se pakkernes muligheder?

SOLIDWORKS Simulation kommer i tre forskellige pakker der kan opfylde et hvert behov din virksomhed måtte have nu og i fremtiden. Find den perfekte pakke til dit design.

Funktioner og egenskaber

Functions and features SIMULATION StandardSIMULATION ProfessionalSIMULATION Premium
Concurrent Engineering
Finite Element Analysis
Contacts and Connectors
Post Processing
Communication (Reports and results)
Linear Static Simulation for Assembly
Time Based Mechanism Motion Simulation
Design Comparison Studies
Fatigue Simulation
Trend Tracker
Design Optimisation
Advanced Contacts & Connectors
Event-Based Motion Simulation
Frequency Simulation
Buckling or Collapse Simulation
Structural Thermal Simulation
Drop Test Simulation
Pressure Vessel Design Simulation
Submodeling Simulation
2D Simplification
Non Linear Simulation
Dynamic Simulation
Composites Components Simulation

OMotion fik sat hjul på innovationen med SOLIDWORKS Simulation

OMotion producerer unikke 3-hjulet, blandt andet ved hjælp af SOLIDWORKS Simulation.

Omotion

Ofte stillede spørgsmål

For at træffe de rigtige valg har du brug for alle relevante oplysninger om SOLIDWORKS Simulation. Her er svarene på de spørgsmål, vi bliver stillet hyppigst.

Kan jeg prøve SOLIDWORKS Simulation før jeg køber det?

Hvis du overvejer at gå ind i virtuel tests, er vores SOLIDWORKS Simulation-prøvetilbud en god måde at lære om dine muligheder og bestemme dine behov. Få en gratis prøveperiode.

Kan jeg leje SOLIDWORKS Simulation?

Hvis du har brug for SOLIDWORKS Simulation til et kort sigtet projekt, så kunne en lejelicens være den optimale løsning for dig.

Lejelicens er et tilbud om fleksibel implementering af SOLIDWORKS Simulation-licenser,- Lejelicensen kan være nyttig for eksempel for nystartede virksomheder, entreprenører og konsulenter som vil få fuld adgang til fremragende værktøjer med maksimal fleksibilitet til en lav pris. Du har også mulighed for at blande lejelicenser og permanente licenser, hvis du ønsker dette.

Læs mere om hvordan du lejer en SOLIDWORKS Simulation-licens

Jeg har allerede SOLIDWORKS 3D CAD, hvorfor har jeg brug for SOLIDWORKS Simulation?

Du har designet det perfekte produkt i SOLIDWORKS 3D CAD, og dit arbejde er udført, men hvordan sikrer du, at dit design fungerer efter hensigten, når det bruges under de krævende forhold i den virkelige verden?

Med SOLIDWORKS Simulation kan du udføre strukturelle og termiske analyser, beregne væskedynamik, træningssimulering med høj cyklus, plastsprøjtestøbningsanalyser og meget mere. Du kan køre flere iterationer gennem softwaren, så jeres design bliver testet af til den virkelige verden.

Hvor meget CPU og GPU kræver SOLIDWORKS Simulation?

Vi anbefaler, at I har en kombinerer CPU hastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Endelig har Dassault Systèmes en række officielle anbefalinger, for hvilken GPU som er kvalificeret til at bruge sammen med SOLIDWORKS.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, giver det dig en problemfri oplevelse med alle SOLIDWORKS softwareprodukter.

Læs mere om de ting, du skal overveje, når du vælger hardware til SOLIDWORKS.

Term licens – en skalérbar model

Med vores fleksible og skalérbare licensmuligheder, kan du leje din software på en periode over 3 måneder, 6 måneder eller 1 år – alt afhængigt at dit behov.

SOLIDWORKS lejelicens (Term licensing)
En lejelicens er et godt valg, der giver dig enkel tilgang til fremragende redskaber og fuld fleksibilitet til lave omkostninger.

Med en lejelicens har du tilgang til samme supportniveau som kunder med en købt licens på abonnement. Desuden får du frit adgang til MySolidWorks Professional, certificeringer og SOLIDWORKS Customer Portal.

Som kunde har du mulighed for at kombinere leje- og købte licenser (Perpetual license).

Download information

No items found

Vil du teste det?

Klik på linket og find ud af hvordan du tester inden du træffer din beslutning.

Få et tilbud

Hej! Er du klar til at snakke? Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80