SOLIDWORKS Term Licensing

Lej din software og reducer dine startomkostninger, men få alle fordelene i en fleksible og skalérbar licensaftale.

SOLIDWORKS Term Licensing

Kortsigtet engagement og fleksibilitet

SOLIDWORKS leje licenser giver mulighed for en lavere startomkostning og muliggør en mere fleksibel løsning for opstartsvirksomheder, konsulenter, producenter, underleverandører og mindre virksomheder.

Leje licenser giver de samme funktioner og funktionaliteter som en købe licens, forskellen er at de er tidsbaserede og kan købes med 3-måneders, 6-måneders eller 1-års varighed.

Med leje licenser har du adgang til samme support som ved købte licenser der har en aktiv support og opdateringsaftale. Plus gratis adgang til MySolidWorks Professional, hvor der er fri adgang til certificeringer og SOLIDWORKS kundeportal.

Som kunde har du mulighed for at blande købte og lejede licenser frit efter dit behov. Dog Med få undtagelser for flydende netværks licenser.

Hvorfor leje SOLIDWORKS?

 • En ideel løsning til kortsigtede projekter eller til en bestemt fase i et projekt
 • Perfekt løsning til kontraktansatte og praktikanter, der har brug for SOLIDWORKS i en kort periode
 • Opfyld hurtigt behovet i en ny afdeling eller projekt, der er igangsat, hvor cash-flow kan være en bekymring
 • Kom i gang med SOLIDWORKS til en minimal pris

Skalérbare licens muligheder

Med vores fleksible og skalérbare licensmuligheder kan du vælge at leje eller købe softwaren – alt afhængigt af dit behov.

SOLIDWORKS licens leje
Når du oplever et kortsigtet behov, er det en god mulighed at leje en licens. Det giver dig let adgang til fremragende værktøjer og fuld fleksibilitet til en lav pris.

SOLIDWORKS licens køb
Når du har et langsigtet behov, er denne licens type mere omkostningseffektiv.

SolidWorks Software pakker som er mulige at leje:

Standard Term LicenceProfessional Term LicencePremium Term LicenceBoost Term Licence
SOLIDWORKS 3D CAD
SOLIDWORKS Simulation
SOLIDWORKS Plastics
SOLIDWORKS Visualize
SOLIDWORKS CAM

Vigtig! Du ejer ikke din lejet licens – du lejer den i en periode og din data går tabt ved opsigelse. Derfor skal du overveje, hvordan du får adgang til designdata, efter at licensen er udløbet.

Lifeline Robotics

3DEXPERIENCE har den funktionalitet vi kan få brug for i fremtiden (...) Systemet er ikke begrænset og det bliver ikke nødvendigt for os at skifte system, da det også kan understøtte en større organisation. Som en mindre virksomhed kan vi håndplukke de funktioner vi har brug for nu og i fremtiden kan vi introducere flere funktioner, når vi får brug for dem"

Download information

 • 6 Fordele ved Product Data Management

  Product Data Management. Dette buzzword har du sikkert hørt, når du oplever udfordringer med effektivt at håndtere dine data. Men hvad handler det egentligt om? Den bedste måde at forklare det på, er hvis du forestiller dig et “pengeskab”, hvor du sikkert opbevarer og administerer dine filer. I pengeskabet arkiverer…

 • The current state of 3D printing

  The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

 • 10 strategies for becoming an effective CAD leader

  Successful engineering organizations have two important things in common: they know how to utilize computer-aided design (CAD) technology, and they are led by capable managers who know how to best leverage available CAD tools.

Vil du teste det?

Det er selvfølgelig muligt at teste før du køber, klik på linket og find ud af hvordan

Få et tilbud

Vi kan hjælpe dig med at øge dine indtægter, reducere dine omkostninger og mindske forretningsrisici. Kontakt vores eksperter nu, for at få et tilbud – helt uforpligtende.

+45 70 22 22 80