Teknisk kommunikation

Opret, del, samarbejd og få vist vigtig teknisk kommunikation med de mest effektive værktøjer.

SOLIDWORKS Composer

Med SOLIDWORKS Composer kan du bruge dine eksisterende 3D CAD-data til at oprette og dele dynamisk teknisk kommunikation & information som træningsmaterialer, samlevejledninger og salgspræsentationer.

SOLIDWORKS MBD

SOLIDWORKS MBD er en integreret tegneløs fremstillingsløsning til SOLIDWORKS 3D-designsoftware. Strømlin din drift, minimer cyklustiden, reducer fejl og overhold industristandarder i dag!

eDrawings

SOLIDWORKS eDrawings gør det nemt at se, dele og samarbejde om 2D- og 3D-designfiler. Få dit produkt hurtigere på markedet med effektiv kommunikation med alle, der er involveret i udviklingsprocessen.

SOLIDWORKS Inspection

Strømlin din kvalitetskontrol og optimer dine produkter. Med SOLIDWORKS er det muligt at reducere tiden brugt på dokumentation, alt sammen i en brugervenlig og intuitiv software.

Nysgerrig efter at lære mere?

Vil du vide mere om 3DEXPERIENCE, før du investerer? Kontakt os for at høre, hvad vores kraftfulde løsning kan gøre for dig.

Lad os høre fra dig

Investeringer i fremtiden kan være en stor beslutning. Det forstår vi fuldt ud og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig videre, når du er klar til at tage springet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.