Test SOLIDWORKS før du investerer

Test SOLIDWORKS før du investerer

Oplev de kraftfulde funktioner i SOLIDWORKS softwareprodukter. Vi tilbyder en komplet løsning til virtuel produktudvikling, der giver hurtigere innovation med produkter af højere kvalitet.

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD er et kraftfuld og brugervenligt designsoftware. Det inkluderer funktionaliteter som forkorter udviklingstiden, så du kan få dit produkt på markedet hurtigere, mere omkostingseffektivt og med højere kvalitet.

SOLIDWORKS Simulation

Simulering handler ikke kun om at få dine produkter til at fungere. Vores kraftfulde software kan give dig værdifuld indsigt i hvordan dine produkter fungerer i den virkelige verden. Med SOLIDWORKS Simulation kan du evaluere ydeevne, forbedre kvalitet og facilitere innovation.

SOLIDWORKS Visualize

Intet fortæller en historie bedre end attraktive visuelle designs. SOLIDWORKS Visualize renderer dine designs i høj kvalitet, som med garanti imponerer kollegaer, samarbejdpartnere og kunder.

SOLIDWORKS CAM

SOLIDWORKS CAM er en tilføjelse til alle versioner af SOLIDWORKS 3D CAD, som forenkler design til fremstilling tidligt i udviklingsprocessen. Reducer afstanden mellem design og fremstilling ved at integrere SOLIDWORKS CAM.

SOLIDWORKS MBD

Definér, organisér og publicer 3D annoteringer, heriblandt 3D model data i industrispecifikke filformater. SOLIDWORKS MDB gør dig i stand til at afbillede din models fysiske egenskaber i 3D med uovertruffen præcision for let forståelighed.

Det siger vores kunder

3DEXPERIENCE har den funktionalitet vi kan få brug for i fremtiden (...) Systemet er ikke begrænset og det bliver ikke nødvendigt for os at skifte system, da det også kan understøtte en større organisation. Som en mindre virksomhed kan vi håndplukke de funktioner vi har brug for nu og i fremtiden kan vi introducere flere funktioner, når vi får brug for dem"

SPØRGSMÅL? KONTAKT OS

+45 70 22 22 80

René Christensen

Salg

Hvorfor os?

Opnå imponerende resultater og lancer dine produkter hurtigere med vores ekspertise og teknologi.

Viden direkte til din indbakke

Gå ikke glip af vores eksklusive tips & tricks, best practises og særtilbud – direkte til din indbakke. Tilmeld dig i dag!