Test SOLIDWORKS før du investerer

Test SOLIDWORKS før du investerer

Oplev de kraftfulde funktioner i SOLIDWORKS softwareprodukter. Vi tilbyder en komplet løsning til virtuel produktudvikling, der giver hurtigere innovation med produkter af højere kvalitet.

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD er et kraftfuld og brugervenligt designsoftware. Det inkluderer funktionaliteter som forkorter udviklingstiden, så du kan få dit produkt på markedet hurtigere, mere omkostingseffektivt og med højere kvalitet.

SOLIDWORKS Simulation

Simulering handler ikke kun om at få dine produkter til at fungere. Vores kraftfulde software kan give dig værdifuld indsigt i hvordan dine produkter fungerer i den virkelige verden. Med SOLIDWORKS Simulation kan du evaluere ydeevne, forbedre kvalitet og facilitere innovation.

SOLIDWORKS Visualize

Intet fortæller en historie bedre end attraktive visuelle designs. SOLIDWORKS Visualize renderer dine designs i høj kvalitet, som med garanti imponerer kollegaer, samarbejdpartnere og kunder.

SOLIDWORKS CAM

SOLIDWORKS CAM er en tilføjelse til alle versioner af SOLIDWORKS 3D CAD, som forenkler design til fremstilling tidligt i udviklingsprocessen. Reducer afstanden mellem design og fremstilling ved at integrere SOLIDWORKS CAM.

SOLIDWORKS MBD

Definér, organisér og publicer 3D annoteringer, heriblandt 3D model data i industrispecifikke filformater. SOLIDWORKS MDB gør dig i stand til at afbillede din models fysiske egenskaber i 3D med uovertruffen præcision for let forståelighed.

Det siger vores kunder

”Vi udvikler en masse nye produkter. Tidligere var vi henvist til at gætte cyklustiden, hvis vi ikke havde et lignede ældre produkt. Hvis vi gættede forkert risikerede vi at miste forretning, fordi vi blev for dyre eller satte prisen for lavt og så vi tabte penge. Med SolidWorks Plastics får vi en præcis beregning af cyklustiden, så vores salgsafdeling kan tilbyde kunderne den rigtige pris.”

SPØRGSMÅL? KONTAKT OS

+45 70 22 22 80

René Christensen

Salg

Hvorfor os?

Opnå imponerende resultater og lancer dine produkter hurtigere med vores ekspertise og teknologi.

Viden direkte til din indbakke

Gå ikke glip af vores eksklusive tips & tricks, best practises og særtilbud – direkte til din indbakke. Tilmeld dig i dag!