Se eller gense Lennarts LinkedIn live-session, hvor han dykker nærmere ned i tips og tricks, hvordan du skræddersyr din workspace og får det bedste ud af advanced features.

Gik du glip af vores fysiske What’s New SOLIDWORKS 2023 event? Måske var du der, men vil gerne have opfrisket de små guldkorn, som du ikke fik skrevet ned?

Tips & tricks i SOLIDWORKS

Vil du lære de bedste tips og tricks i SOLIDWORKS? Se med, når vores SOLIDWORKS-guru, Lennart Tinndahl, tager dig med til en eksklusiv gennemgang af hans bedste tips og tricks i SOLIDWORKS

Tips og tricks i SOLIDWORKS Simulation

Er du nysgerrig på at lære mere om features og funktioner til at forbedre dine arbejdsgange i Simulation? I disse to webinarer, deler vores Simulation-specialist Eirin S. Holmstrøm sine bedste tips og tricks til, hvordan du forbedrer og strømliner dine arbejdsgange.

Vil du vide hvordan man imødekommer udfordringer som stigende it-omkostninger, samarbejde på tværs af afdelinger og virksomheder i et globalt miljø? Så sæt 15 minutter af til denne video og find ud af hvilken værdi et PLM-system i skyen kan have for din virksomhed.