Hvordan en cloud-baseret løsning kan løse dit firmas udfordringer

Vil du vide hvordan man imødekommer udfordringer som stigende it-omkostninger, samarbejde på tværs af afdelinger og virksomheder i et globalt miljø? Så sæt 15 minutter af til denne video og find ud af hvilken værdi et PLM-system i skyen kan have for din virksomhed.

Michael Bäckman, Business Development Manager, og Ola Claesson, Solution Manager, viser dig, hvordan du imødekommer disse udfordringer, og hvordan det at vælge en cloud-baseret lønsing kan være en måde at fremtidssikre din virksomhed på.

Se videoen for at lære, hvordan din virksomhed kan drage fordel af at bruge 3DEXPERIENCE platformen og få svar på spørgsmål som:

  • Hvordan forbliver jeg konkurrencedygtig?
  • Hvordan kan jeg fremtidssikre min virksomhed?
  • Hvordan opnår jeg et problemfrit samarbejde i et globalt miljø?

Hvis du er nysgerrig på hvilken erfaring andre virksomheder har med en cloud-baseret løsning, så se her hvad Pässilä Bicycles har gjort sig af erfaringer, og hvordan de har fremtidssikret deres virksomhed. Du kan også lytte med når Timo Trogen, Development Engineer hos Celltech Solutions, fortæller om deres bevæggrunde for at vælge en cloud-baseret løsning i denne video omkring Datahåndtering i skyen – set med brugerens øjne

Gå til Cloud Data Management for mere indblik i denne type løsninger, og sidder du inde med spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.