Slip for manuelt tastearbejde og opnå præcise kontrolmålinger med SOLIDWORKS Inspection

Opnå præcise kontrolmålinger og kvalitet uden manuelt tastearbejde

Laver du og dine kollegaer mange kontrolmålinger og målerapporter, så ved du også, at tidsforbruget er stort, og den manuelle proces er langsommelig. De fleste konstruktører vil gerne bruge deres tid på udvikling og andre spændende ting, men ender med at bruge timevis på manuelt tastearbejde. Men der findes faktisk en måde, hvorpå du kan nedbringe tidsforbruget og lette din hverdag – og den hedder SOLIDWORKS Inspection.

SOLIDWORKS Inspection effektiviserer og automatiserer hele processen med målerapporter og inspektionsrapporter. Så det er slut med at printe tegninger og selv indtegne balloons i hånden. Du kan klare det hele i Inspection med ganske få klik på din mus.

Min kollega Flemming har skrevet et blogindlæg netop om, hvordan du opretter målerapporter med så få museklik som muligt. Læs blogindlægget her for en helt håndgribelig vejledning.

Du vil opleve, at interfacet i Inspection er enkelt og intuitivt, og at dine arbejdsopgaver lettes. Faktisk kan du reducere tidsforbruget for inspektionsdokumentation med op til 90% – og derudover kommer det også til at hjælpe dig med at eliminere indtastningsfejl!

To udgaver at vælge imellem

Der findes 2 udgaver af SOLIDWORKS Inspection – der er en Standard og en Professional.

Med Inspection når du rigtig langt med Standard-udgaven, og med denne version kan du få det maksimale udbytte ud af dine kontroltegninger, også selv om de ikke ligger som SOLIDWORKS-filer. Inspection kan sagtens håndtere PDF-dokumenter eller en TIFF-fil.

Du får nogle flere muligheder for indtastning af værdier og lignende i Inspection Professional, og hvis du bruger digital skydelære eller koordinatmålemaskine, så er det klart Professional-udgaven, der kan gøre din lykke.

Opnå bedre samarbejde og højere kvalitet

Er du designer og har lavet en part eller en komponent i SOLIDWORKS, kan du bruge Inspection til at fremstille et kontrolark, der derefter distribueres til QA-afdelingen, en samarbejdspartner eller en kollega.

Du kan lave det som en Excel-fil, så det er let at distribuere mellem de mennesker og teams, der har brug for at sikre, at alt er, som det skal være og klar til produktion.

Så Inspection kan være et særdeles nyttigt og værdifuldt kvalitetssikringsværktøj (QA) for dig, inden du godkender designs til produktion.

Du kan indtaste detaljerne ved hjælp af en digital skydelære. Men du kan også importere listen over dimensioner til en koordinatmåler for yderligere at strømline denne proces.

Dette giver en hurtigere og mere præcis måde for QA-testere at bekræfte, om en part/design er klar til produktion eller ej.

Hvad betyder det for producenterne? Ja, det betyder, at når du får en mere strømlinet QA-proces, så du undgår faren for menneskelige fejl og opnår bedre kvalitet og færre produktionsfejl.

Og når alt kommer til alt, er det dette, vi alle stræber efter, når vi producerer vores designs – at få dem ud på markedet hurtigt, billigt og i bedst mulige kvalitet.

Er du nysgerrig?

Har du lyst til at høre mere om SOLIDWORKS Inspection eller vil du prøve det af, så må du endelig kontakte mig.

Jeg håber, at du har fået lidt blod på tanden til at prøve SOLIDWORKS Inspection og kunne tænke dig at høre mere. Er det tilfældet så giv mig et kald på tlf. 70 22 22 80 til en snak om mulighederne.

De bedste hilsner,

 

Maria Vemborg

Account Manager