What’s New: 3DVIA Composer V6R2011x

3DVIA Composer udkommer hver år med to nye versioner og denne gang er det x-versioner der udkommer. Den aktuelle versioner af 3DVIA Composer hedder dermed V6R2011x.

Jeg har udvalgt nogle af de nyheder i denne version jeg syntes er interessante.

Alpha-channel Support

Alpha Channel giver dig mulighed for at styre gennemsigtigheden af et billede sådan så billedet nemmere kan sættes ind på en anden baggrund.

PNG, BMP and Tiff højt opløselige billeder med gennemsigtig baggrund kan fremstilles og gemmes.

Ambient Occlusion
Ambient Occlusion er en ny måde at lægge skygge på, der giver dybde og liv til billedet. Uden at du skal bekymre dig om indstillinger, lyssætning eller lignende ses effekten.

Per-Pixel Lighting

Per-Pixel Lighting også kendt som Phong shading, forbedrer interpolationen af lys på overflader og tilføjer yderligere realisme til dine renderinger.

Depth of Field

Den nye Depth of Field funktion giver dig mulighed stille for at skarpt på et område af dit billede imens anden bliver mere utydeligt.

Nye Silhuet Metoder

3DVIA Composer V6R2011x tilbyder nu 3 forskellige silhuet metoder. Crest, her genereret silhuetten for actor’ens perimetre og markante kanter i actor’en. Per Actor, her genereres silhuetten ud fra actor’ens perimetre. Og Model metoden, hvor silhuetten bliver dannet ud fra hele modellen.

Custom Hotspots

Du har nu mulighed for at lave dine egne hotspots i 3DVIA Composer, ved at du tildele en gruppe af actors en Custom Hotspot som giver delene en fælles highlight farve, tooltip og link og skaber dermed endnu mere overblik og forståelse for et vektor output.

Custom Compass

Nu kan du også editere kompasset i 3DVIA Composer, ændre størrelse og position, men også helt skifte den ud med en anden model.

Flere Properties/Metadata i samme Tekst

Du kan nu linke til mere end en property i en tekst, hvilket giver dig mulighed for at samle informationer et sted og dermed skabe større overskuelighed.

Vektor EPS Output.

En teknisk illustration kan nu gemmes som et Encapsulated PostScript (EPS) billede.

Du kan også se eller gense vores Webinar på Nyhederne i 3DVIA Composer V6R2011x her.