What’s New: 3DVIA Composer V6R2012

3DVIA Composer udkom i sidste uge i V6R2012 udgaven. 3DVIA Composer er et unikt 3D værktøj til fremstilling af interaktiv og statisk 2D & 3D grafisk indhold til teknisk kommunikation såsom, montage instruktioner, produkt manualer, trænings materiale, marketings materiale og meget mere.

Nogle af de forbedringer jeg vil fremhæve er:


Visuel Effekt.
Nye visuelle effekter giver dig nu mulighed for at have part-til-part skygger, nøjagtig kontrol af ”ambient occlusion” og skulle på 2D paneler som giver dem en mere tre-dimensional udseende. Udover dette kan du tilføje en ”glow” effekt til high-lightning af specifikke områder af modellen.


“Depth of Field” Fokus Punkt.
Et Fokus punkt kan tilføjes til ”Depth of Field”, så dele af billedet kan gøres uklare samtidig med at det der skal være fokus på, kan fremstå skarpt.
Digger Rendering.
Digger’en er blevet mere nøjagtig og renderer nu i en væsentlig højre opløsning, med alle renderingseffekter vist i digger-vinduet.
Cutting Plane.
Vektoriserings forbedringer for flere samtidige ”Cutting Planes”, gør tekniske illustrationer mere intuitive og endnu nemmere at forstå.

Standard Web Skabeloner.

Nye web templates (skabeloner) der gør det muligt, hurtigt at fremstille interaktive web sider med sektioner fra dokument egenskaber, styklister (BOM), produkt og fremstillings informationer (PMI), ”meta properties” og detaljer.Animations kontroller og link navigation.

”Built-in” navigationskontrol og ny knap grafik gør det nemt at tilføje kontrol til din animation og nye link typer gør det nemt at navigere mellem ”views” og animations ”markers”.